♕Sweet Purple.
Aku akan tetap menyimpannya
Friday, 17 February 2012 @ 04:50 | 0 Sweety [s]

Assalamualaikum..hai gais..aku nk sharing-sharing skit ngan pmbca blog aku...sbnrnya aku sedih sgt..walaupun aku slalu happy, selalu ketawa-ketawa brsama fwen aku..tapi sbnrnya dalam hati aku menangis aku meraung..aku x nk la tunjuk sume tu...ad org dy tunjuk dan dia lpskan kan..so hati dy terasa tenang..spesis cam aku ni ske menyimpan kesedihan dan kesakitan yg aku sedang alami skang...kesengsaraan yg amat dahsyat yg prnah aku lalui seumur hidup..baru prtama kali aku trlalu menderita dan kesakitan yg trlalu parah...tp aku tetap tabah utk menghadapinya..aku akan tetap kuat dan sabar...aku tidak akan brputus asa utk menyelesaikan masalah yg sedang aku alami skarg ini...actually, aku x kuat nk tanggung sume ni sendirian...nk arap kan kuarga..mimpi je la..kwn2 komform akan menolong aku dgn cara hanya brdoa saja...aku kene lah tolong diri aku seorang diri without anybody's support for me...im so sad..waaaaaaa...masalah ini telah membuatkan aku head sick, fever..aku x sanggup...aku merana...sdih nya aku...ad x sesiapa yg bole tlg aku?
what?? no body wants to help me..it's ok..im still ok..insyaALLAH aku mampu utk menyelesaikannya sendiri..hanya ALLAH yang MAHA berkuasa di atas sana yg dapat menolong aku...YA ALLAH PERMUDAHKANLAH SEGALA URUSAN KU..TENANGKANLAH HATI KU UNTUK MENEMPUH SEGALA-GALANYA...HANYA PADA ENGKAU SAJA YANG AKU MENYEMBAH...HANYA PADA ENGKAU SAJA YANG AKU MEMOHON..DAN HANYA PADA ENGKAU AKU MEMINTA...SEMOGA ENGKAU MENDENGAR TAUBATKU,PERTOLONGAN KU DAN RINTIHAN HAMBAMU INI YA ALLAH...AMIN...!!


Older Post | Newer Post
Disclaimer

Hi Assalamualaikum.Hello. I'm Fieqa! Welcome to my blog and thanks for viewing my site. First of all, this blog is officially mine. Whatever I wrote at here is sincere from my heart and your job is reading and give opinions. Not for judge me as you know me well. Please leave your footprints at my Cbox. Don't like my site? You can click the red button in the upper right corner.



Navigate

Diary AboutMe Stuffs Linkies

Know Me?

Ihave my own's world :'D


Sincerly.

Template by : Mieyra | Biela
Full Edited : Nurul Afiqah.
Image From : we❤it

Best View at GOOGLE CHROME!